Notícies

Ramon Moreno ens presenta "La volta al Rock a 33 revolucions"

El nostre crític literari avui fa com Paco Umbral i ve a parlar-nos del seu llibre. Aquest "La volta al rock a 33 revolucions" que fa un repàs per la història d'aquest estil musical des dels anys 50 fins als nostres dies, i que al capdavall és un resum de la història musical del món d'aquests darrers 60 anys. Des d'Elvis fins a Bjork, no us perdeu el que ens explica!

Continuar llegint

Debat final: la dialèctica en combat

Un gran debat el que ens han procurat l'Àlex Gallo, en Pol Serrano, l'Albert Arellano i l'Hugo Alvira, dens, polèmic, amb conceptes molt interessants i amb interrogants sobre el futur immediat del país. No podia ser d'altra forma, i el procés, el referèndum i la independència s'han endut bona part del debat, en que també hem parlat del metro, dels taxis, i dels temes de més actualitat que conformen la picabaralla habitual. No us ho perdeu.

Continuar llegint

Sucs verds, amb Núria Mallén

Una de les decepcions que ens ha donat la nostra nutriòloga Núria Mallén aquesta temporada ha arribat al darrer programa. I és que totes les dietes detox, de desintoxicació i neteja no serveixen per res. Segons la Núria, no hi ha cap producte que netegi el fetge ni el nostre sistema digestiu. Així que... els sucs verds ens aportaran nutrients i fibra, però de netejar, res de res. Escolteu-la!

Continuar llegint

S'incorpora la Júlia Vernet, al Debat de la República

La Júlia Vernet s'ha incorporat a la tertúlia d'avui, en que hi ha participat també l'Antoni Feliu i en Sergi Sarri. A més, l'Albert Torras ha llegit la darrera carta a les xarxes de l'Ada Colau, sobre Airbnb i els pisos turístics, que ha donat peu al primer debat. Han seguit parlant de les urnes, del sector del taxi i d'Uber, entre d'altres. Us animem a escoltar-ho!

Continuar llegint

Cristián Cortés i Albert Torras debaten sobre Don Giovanni i Lorca

A més de presentar-nos les millors obres del Grec 2017, el nostre expert teatral Cristián Cortés ens ha visitat avui per parlar del Don Giovanni que s'està fent al Gran Teatre del Liceu fins al proper diumenge, i també de l'obra sobre Lorca de la companyia La Coquera, que l'Albert Torras ha anat a veure i a qui ha entusiasmat. Entre mig de tot plegat, anàlisi i anècdotes ben interessants.

Continuar llegint

L'Alejandro Carmona ens convida al seu concert

Aquest vespre, el grup Cachemira actua a la Plaça Reial, i un dels seus integrants, el nostre tècnic Alejandro Carmona ens ho explica de primera mà. Es tracta d'un grup de blues psicodèlic amb tocs de metal, que no us els podeu deixar perdre.

Continuar llegint

L'Eva Moreno ens parla del sexe estival

A l'estiu, és moment també de sexe. I segons l'Eva Moreno també és temps de tocar-se, de planejar les vacances, de fer coses que no hauríem fet altres dies, de fer l'amor amb molta més freqüència. No us perdeu els seus consells sexuals i sensuals de cada dijous, en una secció amb la que acomiadem aquesta temporada.

Continuar llegint

Tenim urnes o no? Debat a tres bandes

En Jaume Marfany, l'Oriol Puig i en Josep Sort ens han acompanyat avui a El matí de la República per parlar del tema d'aquestes últimes hores. D'on treurem les urnes? Després, però, l'assumpte s'ha desviat i hem acabat parlant de la ciutat, dels pisos turístics, de la gentrificació, de la manca de pisos socials per als habitants, i de la culpable de tot plegat: Ada Colau.

Continuar llegint

Subscriu-te al nostre newsletter

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.