Notícies

Editorial: Avui és el dia

Avui és el dia. El President ens dirà com i en quin espai de temps, però avui és el dia. Probablement no ho sabrem tot, però sabrem més que ahir. Felicitem-nos perquè avui acaba un etapa, avui acaba el procés tal i com el coneixem, avui Catalunya començarà a caminar per si sola com a subjecte polític sobirà i independent. I no ens enganyem, avui res no canviarà màgicament, però a partir d’avui comença aquest fantàstic i preciós camí. Un camí difícil, segur! Un camí amb complicacions, segur! Un camí amb pors... però al mateix temps un camí amb la llum de la esperança al final del túnel. A partir d’avui començarà a prendre sentit tot allò pel que hem lluitat tants anys. A partir d’avui recordarem amb nostàlgia la de vegades que hem perdut, sabent que encara perdrem alguna batalla però sabent que guanyarem la mare de totes les batalles; la de la llibertat. Amb pacifisme, amb determinació, amb fortalesa, amb valentia, amb llàgrimes i amb somriures, però guanyarem.

President, avui ets tu el protagonista. Avui t’escoltarem atentament. Avui tot és a les teves mans. Sàpigues que centenars de milers de persones ens en sentim corresponsables. És per això que des d’avui mateix t’acompanyarem al Parlament. I és per això que des d’avui mateix ens posem al teu servei per tot allò que ens encomanis. Alguns diuen que caurem al precipici. Sàpigues que si hi caiem, caurem junts. Però val la pena intentar-ho. Fa tants anys que vam perdre... que ens mereixem intentar guanyar ni que sigui per un cop. I és més, ens mereixem guanyar ni que sigui per un cop. Les amenaces de l’Estat ens fan por, evidentment, però cap ni una no ens farà fer un sol pas enrere. Som el teu exèrcit pacífic de gent armada amb la raó i tingueu clar, som molt, molt més forts que la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i l’Exèrcit espanyol junts. Et fem confiança, fes-nos confiança. Som imparables.

Avui, comencem a caminar plegats fins la plena llibertat. Avui ens reconeixerem a nosaltres mateixos com a subjecte polític independent per tal que aviat ens comencin a reconèixer com a tal molts d’altres. Som-hi President, som-hi tots! Endavant! Conquerim la victòria!

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.