Notícies

El Debat, amb Josep Sort, Marc Gafarot i Antoni Feliu

Avui ens han acompanyat a la tertúlia en Marc Gafarot, en Josep Sort i l'Antoni Feliu. Gafarot, expert en política internacional ha destacat avui que "si comencem a fer renúncies de la unilateralitat i fem ara un nou govern autonòmic, la gent es desinflarà", i també ha explicat que "crec sincerament que calen lideratges polítics nous en aquesta etapa que comencem, gent no cremada i valenta". També ha advertit que "les estratègies judicials també tenen repercussions polítiques, no ens enganyem! Sort que tenim la gent, que hem d mobilitzar".

També hi ha estat el líder de Reagrupament i candidat de Junts per Catalunya, Josep Sort que explicava que "Catalunya fa setmanes que ocupa portades arreu del món; guanyant eleccions. El 21D aquest mateix món ha de reaccionar, aquest cop sí". I també demanava menys divisió: "Crec que ara no podem tirar-nos pedres al nostre terrat; tenim unes eleccions i hem de golejar!" En aquest sentit diu que "Quan guanyem altra vegada el 21D s'ha de fer un plantejament de cara a la comunitat internacional pq pressioni Espanya a nivell econòmic fins que baixin del burro"

També ens hi ha acompanyat Antoni Feliu, a mig camí de desenganyat i optimista amb frases com "Ho estem acatant absolutament tot... i així no avançarem! Hi ha una sèrie de gent que viu d’això." També demanant als polítics que aclareixin el que volen fer: "Jo no surto a fer més accions decarrer per defensar la República si no tinc un nou Govern disposat a fer la República; i prou. M'estic plantejant votar la CUP"

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.