Notícies

El Debat, amb Guillem Casals, Joan Solé i Mouad Essema

Guillem Casals, Joan Solé i Mouad Essema ens han acompanyat aquest matí al Debat de la República, amb la notícia bomba de la mort del Fiscal general de Catalunya. També hi ha hagut temps per tots els temes de l'actualitat. En Guillem Casals ha explicat que "De moment tenim president oi? En tot cas, fins després del 21D; l’objectiu és restituir el govern legítim". A més també comenta sobre les properes eleccions: "Anem a unes eleccions bipolaritzades completament; dos blocs clars i oposats: sí o no a la independència del nostre país’ i també és de l'opinió de fer baixar el soufflé: "Crec que anem a un Parlament més tranquil; amb voluntat de continuar eixamplant i d’anar sumant agents per a la construcció de país".

Pel que fa en Joan Solé, s'ha mostrat d'acord amb Puigdemont: "Trobo encertada la proposta q president Carles Puigdemont ha posat sobre la taula, de preguntar-nos si hem deser a la UE o no", a més de que cal "ser més combatius; en la nova etapa que comença, siguem menys paternalistes i deixem tranquils als ciutadans que són prou madurs"

Finalment, en Mouad Essema ha estat també d'acord en plantejar-nos la relació amb la Unió Europea: "La UE no ha fet res per Catalunya i fem bé de preguntar-nos si n’hem de formar part o no". Respecte a l'escenari post-electoral, ha estat clar: "Eel dia 21D seguirem la Llei de transitorietat? no ho sé... quin pla tindrem per frenar la repressió de l’estat espanyol?"

Podeu escoltar la tertúlia, la primera hora del nostre programa.

Subscriu-te al nostre newsletter

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.