Notícies

El Debat, amb Joan Puig, Miquel Esteve i Albert Cerrillo

En el Debat d'avui ens han acompanyat en Miquel Esteve, en Joan Puig i en Miquel Cerrillo, que han parlat de la censura diària que imposa el 155 a Catalunya. L'Albert Cerrillo s'ha mostrat expectant tot i que aposta per la victòria: "Ara mateix l’independentisme està callat, a l’espera d’esdeveniments, però sóc optimista i crec que guanyarem per majoria absoluta’. També ha explicat que el que els electors ho tenen clar: "El 21D es vota si vols seguir camí cap a independència o s’està pel 155; els Comuns no ho tenen bé". 

En Miquel Esteve s'ha preocupat: "No menystinguem Espanya! És un estat fort i fins al 21D, ho prohibiran tot i més!". També ha explicat que "la pedra angular d l’independentisme abans era el q ara és el Partit Demòcrata; ara, 21D, Esquerra en serà el garant" i també ha aprofitat per criticar l'Alcaldessa: "si Ada Colau ha d tenir la clau de després del 21D, que Déu ens agafi confessats! Només fa populisme"

L'editor del Directe, Joan Puig, ha estat molt dur amb la censura espanyola: "Els homes de negre de l’Estat espanyol estant buidant els ordinadors, agafant informació, saquejant la Generalitat", i ha demanat alerta: "Vigilem, perquè s’està normalitzant la repressió! Si es guanyen eleccions, abans de fer Govern, ens hem de plantar!’

Subscriu-te al nostre newsletter

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.