Notícies

Debat amb Josep Sort, Antoni Feliu i Marc Borràs

Avui ens han acompanyat al Debat en Josep Sort, l'Antoni Feliu i en Marc Borràs. L'Antoni Feliu es planteja votar la CUP perquè veu paternalista JuntsxCat: "Com que veig una capa d paternalisme en la llista de JuntsxCat; imagineu-vos que un liberal com jo em plantejo votar la CUP." I també ha demanat fer de nou a Puigdemont president: "Les eleccions del 21D són imposades. Hem de tornar a fer president a Puigdemont; perquè és el legítim". 

En Josep Sort també ha defensat la llista de JuntsxCat: "La llista de JuntsxCAT és la llista transversal per definició, transversal del conjunt de la societat catalana". A més, ha destacat que "Com a país, hem arribat més lluny que mai, no ho oblideu! I ara, el 21D , estic segur q l’independentisme guanyarà rotundament." Finalment demana que TV3 no s'ha d'autocensurar: "Com que l’Estat veu que 21D pot perdre, collaran més els mitjans d comunicació. Que TV3 no s’autocensuri·.

En Marc Borras, des d'Esquerra, ha defensat la República: "Els d'Esquerra creiem que Catalunya ha declarat República i ara l’hem de bastir; i volem connotar-la socialment a l’esquerra". A més "Catalunya, de sempre, no s’ha enfonsat gràcies a la força de societat civil; no som un país subvencionat"

 

 

Subscriu-te al nostre newsletter

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.