Notícies

Tertúlia amb Pozas, Puig i Feliu

En Joan Pozas, l'Oriol Puig i l'Antoni Feliu han compartit avui taula de debat amb les eleccions en punt de mira i amb el 155 com sempre darrera dels talons. En joan Pozas s'hi ha referit amb desil·lusió: "Les mesures del 155 aniran a més; ja està fent mal a programes socials, cultura, mitjans,... vol liquidar Catalunya"

L'Oriol Puig es mostra esperançat de que els presoners polítics surtin al carrer: "Esperem que els presos polítics surtin en llibertat, però no oblidem que es juguen encara 30 anys de presó!". A més, espera que "Ara i fins al 21D hem de demostrar optimisme, unitat i moral per guanyar; ens equivoquem molt si anem fent retrets entre nosaltres". Finalment, la seva esperança és que "Defensant els col.legis electorals el passat 1 d'Octubre vam aprendre a ser poble!".

L'Antoni Feliu també ha parlat d'aquest tema, i creu que si la gent es mobilitza es guanyarà: "No ens falten 2 milions de persones per defensar la República, amb 50.000 controlant país, suficients..!" I també quant a les eleccions: "Hem de mobilitzar efectivament perquè sumem a qualsevol de les 3 llistes independentistes el 21D"

Escolteu-la aquí:

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.