Notícies

Debat, amb Esteve, Casals, Cerrillo i Alvira

Al debat d'avui ens ha acompanyat en Miquel Esteve, en Guillem Casals, l'Albert Cerrillo i l'Hugo Alvira per comentar l'actualitat diària. En Miquel Esteve ha criticat, per començar, que Albiol digués l'A por ellos: "Albiol comença la campanya amb crit de guerra ‘a por ellos’...! En boca d’ell, no és un delicte d’odi??", i també ha criticat que "la CUP ha participat en tot el procés i no entenc que ara es digui que les estructures d’estat han estat de cartró pedra". Però finalment ha explicat la necessitat d'anar units i d'una gran campanya: "tenim necessitat de fer una gran campanya perquè sinó ens esclafaran!"

En Guillem Casals s'ha fixat en la persistència dels "equidistants" referint-se a Catalunya en Comú: "L’equidistància dels Comuns? És indigne comparar el pacifisme dels catalans amb la repressió dels del 155!!" I igualment ha apostat per la unitat: "Sempre que caminem cap a la república, anem a buscar el màxim de gent i sobretot no introduïm retrets entre nosaltres; no ajuda"

L'Albert Cerrillo ha posat l'accént en la mobilització de la ciutadania: "Es diu que a eleccions no es guanya en vots, es mobilitza el teu electorat; els independentistes ho hem de fer!" i finalment ha explicat que ell també hi serà: "i tant que faré campanya! I activa! per a que els independentistes guanyem amb tota la força!"

Finalment, l'Hugo alvira ens ha visitat explicant la campanya que està fent la CUP i que hi ha Guàrdia Urbana que els requisa els cartells: "Ahir i avui a BCN, estan retirant cartells de campanya de la CUP perquè esmenten el 155...!" ha explicat. En quant al futur, s'ha atrevit a donar una opinió personal: "Si es va realment a implementar la República, per què no participar, la CUP, al Govern independentista post 21D?"

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.