Notícies

La tertúlia amb Joan Solé, Albert Cerrillo i Albert Torras

Aquest matí de dilluns en Joan solé, l'Albert Cerrillo i l'Albert Torras han compartit tertúlia al Debat de la República, amb la vista posada a les properes eleccions autonòmiques. Albert Torras ha recalcat que, davant del que està passant "Ara recordo que són els d'Esquerra els que es van negar a fer una llista unitària i prefereixen la lluita pel poder. Que diguin què volen fer després del 21D". I també, respecte a l'escenari postelectoral ha estat no gaire optimista: "Som el 50% i amb això no anem enlloc. I a més, no estem disposats a que ens fotin un tret davant del repte més important dels darrers 300 anys".

Joan Solé s'ha volgut referir a Lleida i a l'expoli de les obres d'art de Sixena: "Avui, a Lleida, l'estat ens ha recordat allò que venen de matinada..." i també ha destacat, respecte a Esquerra, que hagi canviat de discurs les darreres setmanes i vagi llençant missatges a favor d'un pacte amb els Comuns, destacant l'estranyesa que provoca que a banda de la CUP, "que Junts x Catalunya tingui més garanties d'unilateralitat que Esquerra"

L'Albert Cerrillo s'ha mostrat optimista creient que la llista de Puigdemont serà la guanyadora: "Primer hem de guanyar les eleccions; convèncer els indecisos; tot i que els independentistes anem guanyant vots a cada elecció" però també l'alerta sobre les prioritats de Junts x Catalunya: "Em diuen que no hi ha pla B: si es guanya el 21D. el president  tornarà per governar"

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.