Notícies

Debat amb Gafarot, Sort, Feliu i Serrano

Ens han acompanyat avui a la tertúlia en Marc Gafarot, en Josep Sort, l'Antoni Feliu i en Pol Serrano, que han debatut sobre la situació actual de Catalunya vers les eleccions de la propera setmana. En Marc Gafarot ha demanat que "la gent a Catalunya, que va començar el procés independentista, ha de continuar mobilitzada i guanyar eleccions 

En Josep Sort, candidat per Junts per Catalunya com a president de Reagrupament, ha recalcat que "Aquestes eleccions del 21 de desembre no van de partits polítics, van de país! I les podem guanyar". Igualment penso que els tres partits colpistes dels 155 haurien de ser processats i, espero, condemnats pel cop d’Estat a Catalunya". D'altra banda explica que "A partir del 22 de desembre hem de fer una oferta a Europa i fer-nos sentir. Ara ja sabem a què estan disposats els espanyols i sabem que potser hi haurà conseqüències però cal anar endavant".

L'Antoni Feliu ha criticat de nou a Catalunya en comú amb alguna "Alguns dels Comuns, per sort, comencen a adonar-se del tracte que dona Espanya a Catalunya". D'altra banda "en aquesta campanya els espanyols volen concentrar el vot en Ciutadans però tot i així no guanyaran. Guanyarem els independentistes amb majoria absoluta". 

Finalment també ens ha acompanyat en Pol Serrano que ha fet un al·legat al futur país que es vol construïr, després d'un agre debat sobre la integració dels nouvinguts: "Els Estats Units és un d països més integradors que hi ha; a Catalunya s’ha de poder ser català parlant en castellà"

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.