Alguns debats sobre vestimenta del segle passat

Els treballadors -homes- d'una empresa francesa estan anant a la feina aquests dies amb faldilla. Com que la empresa només reconeix con a roba adequada per a treballar els pantalons llargs o la faldilla, els homes han decidit posar-se faldilla per reivindicar el pantaló curt ara que fa tanta i tanta calor.

En qüestions d'uniformes és difícil debatre. Entenc que cadascú té el dret a vestir com vulgui, també reconec el dret d'un empresari a voler que el seus treballadors vesteixin d'una determinada manera o exigint uns mínims. Ara bé, també crec que sovint amb aquest tema, com en tants d'altres, es fa el ridícul. Estem al segle XXI, una americana no et fa ser més elegant, una camisa no et fa ser més seriós ni responsable. De fet, hem arribat a un punt on un tratge, fins i tot, pot arribar a generar rebuig i nous emprenedors d'èxit arreu del món no el porten. Segur que no ens hem de situar ni en un extrem ni en l'altre.

Que cadascú faci el que vulgui. Però és bo tenir clar que si algú necessita de segons quina vestimenta per fer-se respectar malament. Al final el vestir és pura hipocresia. Feliç revetlla de Sant Joan a tothom i alegria!

 

Etiquetes: èric bertran, editorial

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.