Gràcies per una nova temporada d'El Matí de la República

No sabem quan tindrem les urnes, ni quan se signarà el decret, ni com es farà el cens. Tampoc sabem si l’Estat s’atravirà a aturar el referèndum ni en cas sí, quins mitjans utilitzarà. Hi haurà inhabilitacions, presó, persecució? S’eliminarà l’autonomia? Total o parcialment? I quan? Ara al juliol, a l’agost o tot passarà a partir de setembre?

Tampoc no sabem si s’acabarà la vaga del metro, si haurem acollit a més refugiats, si la Colau tornarà a treballar, si s’acabaran unint els dos tramvies, si tindrem BCN World, si algun dia acabaran les obres de les Glòries, si es reformarà el ZOO, si els taxistes continuaran la guerra contra les noves plataformes de transportistes, si per fi sortirà la nova generació de pokemons al Pokemon Go, ni si l'Estat condecorarà a més ministres franquistes...

Hi ha moltes coses que no sabem i aquest programa comença vacances per preparar una nova temporada a partir del setembre. En aquests mesos hem consolidat aquest espai radiofònic i ara anirem a créixer per arribar a més gent transformant-nos en un autèntic mitjà multiplataforma a partir del setembre. Com deia acabem la temporada amb moltes preguntes al cap, però amb dues certeses. L’una que al setembre tornarem i l’altra que l’1 d’octubre canviarà tot. Que els dubtes, les pors i les intoxicacions no ens facin perdre la confiança. Tot anirà millor del que ens pensem. Moltes gràcies als més de 60 col.laboradors fixes que han fet possible aquesta temporada i moltes gràcies a tots per fer-nos confiança! Molt bon estiu a tothom!

Etiquetes: editorial, èric bertran

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.