La Guàrdia Civil i Policia Nacional no són una anècdota; han vingut aquí per fer un cop d'Estat!

Aquesta setmana serà una setmana preciosa. Aquesta serà la setmana on veurem fins on està disposat a arribar Mariano Rajoy per mantenir la unitat de l'Estat, i aquesta setmana serà la que veurem fins on estem disposats a arribar els catalans per guanyarnos-la.

Hi ha molts rumors. Rumors que ens fan marejar des de la setmana passada. Hem de vigilar. Jo sóc dels qui pensa que l'Estat ho farà tot per aturar el referendum. I en aquest tot s'hi inclou absolutament tot. Per tant, deixem el lliri, deixem de fer estratègia en funció de les vies legals de l'Estat. Tinguem clar que l'Estat no necessita raons per intervenir els Mossos ni ordres judicials per fer segons què. No ens fem els sorpresos amb absolutament res!

Deixem de veure els agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional com una anècdota. Han vingut aquí per fer un cop d'Estat, són colpistes, són els nostres adversaris, els hem de fer fora. Des del pacifisme, des de la no-violència, des de l'estratègia i el cap fred, però amb valentia i sense por.

Estem molt a prop de la llibertat i tot s'accelera. Siguem dignes i des d'avui, estiguem preparats per qualsevol cosa.

Etiquetes: editorial, èric bertran

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.