Què hem de fer diumenge?

Catalans, alguns dels nostres ens diran que el dia 1 d'octubre no podem trencar precintes per entrar als col.legis electorals, ens diran que si hi ha policies barrant en pas al col.legi ens quedem fora i ens manifestem, ens diran que si no podem entrar les urnes a algun col.legi les entreguem amb un clavell i ens manifestem amb un somriure, ens diran que si no podem votar al nostre col.legi no votem i ens posem a cantar.

Catalans, diumenge ens ho juguem tot. Diumenge hem de votar, diumenge Rajoy ha de perdre el control del nostre territori, diumenge tots i cada un dels Mossos d'Esquadra haurà de decidir si protegeix la democràcia o retira urnes, si ens protegeix als ciutadans o als guàrdies civils i policies nacionals colpistes. Catalans, el diumenge el món ha de veure si som o no som valents, si ens mereixem o no ens mereixem la llibertat i, sobretot, si estem disposats a prendre-la o si continua sent un simple anhel.

Faig des d'aquest programa una crida perquè aquest 1 d'octubre siguem pacífics però recordem que la no-violència no només significa aixecar clavells. La no-violència no significa obediència, la no-violència també significa protegir les urnes rodejant-les amb el propi cos, la no-violència també significa construir barreres humanes per bloquejar el pas a les forces d'ocupació, la no-violència també significa no fer ni un pas enrere i fer retrocedir als qui venen a fer un cop d'Estat. Catalans, de cara a diumenge ens diran moltes coses, ens donaran moltes instruccions, però només cal que siguem valents, pacífics i ferms. Per un dia que deixem el somriure enrere no passarà absolutament res. El món ja ens va mirar el 9N i no vam acabar de fer el pas. El món ja ens va mirar el 27S i no vam acabar de fer el pas. Ara no podem flaquejar. Catalans, fins al final, a votar i a guanyar!

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.