Fem confiança al govern, no ens posem nerviosos i protegim el Parlament!

En política els temps són molt importants. Comprenc que hi ha cert nerviosisme perquè la independència encara no s'ha proclamat o per què no es proclama fins dilluns. Les coses s'han de fer ben fetes i fins ara ni el president Puigdemont ni l'actual Govern ens ha donat cap motiu per a dubtar. Per tant, fem confiança. Plena confiança.

Anem bé, anem molt bé. Tothom parla de nosaltres, els mitjans de comunicació d'arreu del món cada dia ens donen més suport. És cert que ahir al debat del Parlament Europeu no vam escoltar el que voldríem. Però no ens posem nerviosos. Que ahir el Parlament Europeu parlés de nosaltres és un gran èxit sense precedents. El nostre debat ha traspassat totes les fronteres, ja no és un afer intern. I menys que ho serà després de la Declaració, quan això passarà a ser un conflicte entre dos estats sobirans. L'Estat ha mogut tots els fils per intentar donar-nos por utilitzant la força, ha gastat els darrers cartutxos diplomàtics per intentar que els països de l'entorn es posicionin en contra, ha intentat que perdem la confiança, desmoralitzar-nos... però són simplement això, els darrers cartutxos que li queden mentre veu com cada vegada hi ha més editorials que ens recolzen, més premis Nobel que ens recolzen, més partits polítics a diversos Parlaments que ens comprenen, més ciutadans europeus que demanen als seus Governs que s'impliquin.

Diumenge vam defensar les urnes, ara estiguem preparats per defensar el Parlament, els nostres diputats i diputades i el nostre Govern. Guanyarem!

Etiquetes: editorial

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.