El pànic a la Declaració d'Independència que s'ha de fer demà demostra que si la fem, guanyem!

Aquest dimarts el Parlament de Catalunya ha de fer la Declaració d'Independència i aquesta declaració ha d'implicar que entri en vigor la llei de transitorietat que el mateix Parlament va aprovar el dia 7 de setembre. Això ha de ser així perquè així es va aprovar al Parlament, perquè així s'ha explicat als ciutadans, perquè per això vam sortir al carrer a votar més de dos milions i mig de persones, perquè per això centenars de persones es van deixar trencar literalment la cara per protegir les urnes, perquè per això milers de persones es van arriscar a multes de fins a 300.000 euros formant part de les meses electorals i perquè és precisament això el que el món espera ara de nosaltres.

I això ha de ser així també per fer callar d'una vegada per totes la boca d'aquells que des del sobiranisme volen posar aigua al vi, aquells que ara diuen que hem de deixar passar temps, aquells que era diuen que és millor fer-ho bé que no pas fer-ho (una manera com una altra de desdibuixar; ja ho estem fent bé!), aquells que diuen que cal mantenir a tothom a bord i que per mantenir aquest gruix és millor esperar... prou! Acallem aquestes veus i fem el que hem dit que faríem: la independència.

President Carles Puigdemont gràcies per ser-hi. Gràcies per haver estat capaç de pilotar el procés amb tanta diversitat, gràcies per haver fet sempre tot el que ha dit que faria. Gràcies per no haver cedit a les pressions alhora de fer un Govern valent capaç de prioritzar l'interès dels ciutadans als seus propis interessos personals. President Carles Puigdemont, gràcies per haver posat les urnes i gràcies President, gràcies vicepresident Oriol Junqueras, i gràcies a tot el Govern, i gràcies a les CUP, i gràcies a l'ANC, i gràcies a Òmnium, i gràcies a l'AMI i l'ACM, i gràcies a tots els catalans demòcrates per aplicar a partir de demà el resultat. Si hi ha tanta pressió per no fer la Declaració d'Independència és perquè saben que si la fem, guanyem. Plena confiança i endavant!

Etiquetes: editorial, èric bertran

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.