President, ja n'hi ha prou. Declara la independència!

No puc deixar de pensar amb en Jordi Sànchez i en Jordi Cuixart, tampoc en la seva família, amb els seus fills. Els dos han estat detinguts per ordre de l'Audiència Nacional. Són els primers presos polítics. Ells, que representen la gent, ells que representen el pacifisme, ells que representen la valentia, la mobilització constanti la dignitat d'un poble. 

Segurament des d'alguns despatxos no es pot entendre la indignació que sento. Justament ells, en Jordi Sanchez i en Jordi Cuixart, que són els qui sempre han fet sentir acompanyat al Govern amb l'escalf de la gent, els qui els han fet sentir protegits, els qui van organitzar una acampada permanent quan hi va haver detencions d'alts càrrecs del Govern, els qui haurien bloquejat durant dies els voltants de la Plaça Sant Jaume per protegir al President, els qui tenien a punt una mobilització permanent al carrer per protegir el mandat sorgit l'1 d'octubre. Ells que són els qui més disposats estaven, en nom de tots els ciutadans, a exercir la independència al carrer.

I no puc evitar de pensar que justament, ells, són els qui estan a presó, privats de veure els seus fills, les seves famílies, aïllats... ni puc evitar pensar en la seva última carta demanant que s'aixequés la suspensió de la Declaració d'Independència. Tan de bo des de la política se'ls hagués ofert un nou marc legal que els protegís, el nou marc legal que es van comprometre a implementar si els ciutadans responiem el dia 1... i vam respondre... i tant que vam respondre. Però encara som Espanya, encara han hagut d'anar a l'Audiència Nacional, encara estan sotmesos a les seves lleis. Els més valents, detinguts. 

President, ja n'hi ha prou. Declara la independència! 

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.