No tenim por. A totes per defensar el mandat de l'1O; la independència!

Els catalans ahir vam tornar a demostrar que ja no tenim por i que estem disposats a tot per defensar el mandat del referèndum del dia 1 d'octubre; la independència. I això implica no deixar sola a cap víctima de l'Estat. I de moment de víctimes en tenim a dues molt clares. Els presidents d'Òmnium i l'Assemblea Nacional Catalana, en Jordi Cuixart i en Jordi Sànchez. No els vam deixar sols ahir, com no ho farem avui, ni demà ni mai més fins que quedin en llibertat. I això passarà quan siguem independents.

Per tant, aquest ara és el nostre objectiu. Per totes les raons que ja teníem, però també perquè quedin en llibertat els nostres companys de viatge que tan bé han pilotat fins a aquestes alçades del procés a la societat civil.

A hores d'ara tot sembla indicar que aquesta vegada sí s'està preparant des del Parlament i el Govern una Declaració d'Independència seriosa que podria venir bastant ràpid si dijous l'Estat suspèn l'autonomia catalana. Estiguem preparats doncs, que aquesta vegada no ens enfonsin el somni i, sobretot, siguem capaços de defensar-la perquè els nostres Jordis puguin tornar ben aviat a casa.

Etiquetes: editorial, Xavier Brik

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.