Editorial: La llibertat té un preu

Havent-hi presos polítics i més de mil ferits comença a ser completament impresentable l’actitud d’alguns polítics i mitjans catalans demanant al President Puigdemont d’anar a eleccions per evitar el 155.

És la mentalitat de l’esclau, aquella actitud de donar les gràcies a l’amo quan no el pega, aquella actitud de culpar a l’esclau del seu costat quan l’amo s’enfada i els pega. Aquella actitud miserable d’intentar ridiculitzar la llibertat per por a pagar el preu que costa.

I sí, arribats on estem, la llibertat té un preu, però mai el preu de la llibertat ens hauria d’espantar perquè a les persones -a totes- ens van fer amb dignitat, encara que algunes no sàpiguen on la van deixar.

Estem en temps d'incertesa. Tenir por no és dolent, desconfiem de qui no en tingui. Però la por la hem de convertir en energia positiva per tirar endavant, se’n diu justicia, se’n diu dignitat. Maleït sia aquell qui ha decidit viure sense dignitat. Són moments històrics: estiguem a l’alçada i no ens deixem emportar per qui vol que ens rendim abans de començar!

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.