Editorial: El meu reconeixement als membres del Govern

Primer dimarts de República. Continuo sense entendre res. Avui el Govern havia d’estar signant decrets d’acord amb la llei de transitorietat amb el suport del Parlament, i tots plegats haviem d’estar protegint la República. I l’únic que veig és un acatament en tots els àmbits al 155, el President i mig Govern a Brussel.les, l’altre meitat no ho sabem, i els partits polítics immersos ja en una campanya electoral autonòmica. 

Reconec que la idea d’anar a Brussel.les d’entrada em crida l’atenció, m’agrada. Avui en sabrem les raons, si és per crear un govern a l’exili i començar a fer la República o per protecció i denuncia internacional mentre es fan eleccions autonòmiques. Han passat 4 dies de la declaració i ja ningú no en parla i a mi em preocupen les decisions que s’han de prendre i si es prendran. Si la paraula ‘resistència’ tan utilitzada la setmana passada volia dir tirar endavant o simplement aguantar el 155.

I em pregunto per què no estem fent la República i per quina raó hem de suposar que després del dia 21 de desembre si que podrem fer-la. Per què avui no podem controlar el territori i el dia 21 a la nit sí, o per què avui no podem aplicar la llei de transitorietat tal i com vam dir i el dia 22 sí. I repeteixo el que vaig dir ahir, tinc molts dubtes sobre que poguem guanyar les eleccions del dia 21. Així que no, no estic gens tranquil, tot i que no vull acabar aquest editorial sense expressar el meu absolut suport i reconeixement a tots els membres del Govern i de la Mesa que ahir van ser querellats pel fiscal general de l’Estat. La única manera d’aturar aquesta ofensiva judicial és cloure el procés. Així que endavant!

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.