L'editorial: "Al costat dels presos polítics"

Avui cal que tinguem un pensament fort per les families dels presos polítics i la valentia per tal de canalitzar tota la ràbia que tenim a dins en articular una estratègia guanyadora per la llibertat del nostre país, que vol dir la llibertat dels nostres presos, del nostre Govern.

M’he pronunciat en diverses ocasions en contra d’anar a les eleccions o d’haver deixat sense efectes les declaracions d’independència que hem darrerament, però si aquesta ha estat la estratègia i el que s’ha decidit cal que fem pinya. I si els nostres representants diuen que hem d’anar a eleccions cal que des d’ara articulem una llista guanyadora per aquestes eleccions il.legitimes del dia 21 de desembre. I cal que sumem a tothom i cal que guanyem i proclamem aquesta vegada sí la independència!

I estiguem alerta, molt alerta, amb els discursos que sortiran per part d’alguns dirigents sobiranistes en els propers dies. No, no hem de posar per davant de tot l’alliberament dels presos i l’aturar el 155; aturar el 155 i alliberar els presos només serà la conseqüència de fer la independència i de defensar-la al carrer. Aquest poble ja ha demostrat que és capaç, donem-nos la oportunitat de fer-ho!

Vam normalitzar la repressió de l’Estat el dia 20 de setembre quan van entrar a les nostres institucions i els hi vam consentir, vam normalitzar-la el dia 1 d’octubre. La vam normalitzar quan van detenir els Jordis i deixant aplicar el 155 sense rondinar. Ara tot no pot quedar amb una manifestació o una aturada simbòlica. Cal que anem a majors.

I si les entitats no son capaces de canalitzar en positiu tota aquesta força que tenim voldrà dir que ha arribat el moment d’autoorganitzar-nos. Amb fermesa i pacifisme però no només traient-nos a passejar una estoneta per a que ens desfoguem.

Al costat dels presos polítics i per la independència de Catalunya! Som-hi!

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.