Qui som

El Matí de la República és un mitjà de comunicació digital multi plataforma nascut el maig de 2016 amb l'objectiu d'explicar i analitzar l'actualitat política del país en clau nacional. Editat i produït per Catmèdia, i amb la col·laboració d’un equip jove pretén ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribueixi al debat el nou país que volem lliure i independent

Per fer-ho, el diari s'ha dotat d'un equip de professionals joves formats en el món del periodisme i les noves tecnologies per tal de facilitar diàriament informacions d'interès nacional a l'audiència amb la màxima qualitat i immediatesa. Des dels inicis del projecte, El Matí de la República vol ser un mitjà modern, adaptatiu a les noves tecnologies i referent a les xarxes socials.

Com a mitjà nascut a l'era d'Internet, a El Matí de la República la innovació és una constant que forma part de la columna vertebral del projecte amb la voluntat de continuar sent capdavanters al mateix temps que treballem per explotar al màxim les possibilitats d'interacció i de participació dels lectors. Una eina de comunicació multiplataforma, a les xarxes, en vídeo, per FM, en Streaming i sobretot obert al Món.

Des de la seva inequívoca vocació de servei públic, El Matí de la República vol ser una eina d'anàlisi i informació més en el camí cap a la plenitud nacional, a més de contribuir en l'imparable dinamisme i enriquiment de la Internet catalana.


Dades de contacte:

Correu-e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 609 307 277

Adreça postal
Gran Via, 645 2º pis
08003 – Barcelona

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres. .

Segueix-nos

Estem a les xarxes i volem que participis amb nosaltres.